Ιστορικό

H Kritomeli ξεκίνησε τη δραστηριότητα της, το έτος 2015, πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις στο χώρο της πρωτογενούς παραγωγής μελισσοκομικών προϊόντων, αναπτύσσοντας αντίστοιχες μονάδες σε όλη την Κρήτη.

Η μεγαλύτερη όμως επένδυση έγινε με προσανατολισμό τον ανθρώπινο παράγοντα, τη γνώση και την εμπειρία στο αντικείμενο, θέτοντας ως βάση την παραγωγή κορυφαίων προϊόντων μελισσοκομίας.

Το 2016 η Kritomeli προχώρησε στη διάθεση των προϊόντων παραγωγής της, με ίδιο brand name, στην Ελληνική αγορά πρωτοπορώντας στον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης του κοινού, επιτυγχάνοντας παράλληλα την αναγνώριση και αποδοχή της αγοράς αναφορικά με την ποιότητα και γνησιότητα των ειδών της.

Η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία επενδύοντας διαρκώς σε σύγχρονους εξοπλισμούς παραγωγής και τυποποίησης, εισερχόμενη αποφασιστικά στον τομέα της μεταποίησης, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της.

Σήμερα, προχωράμε εργαζόμενοι συνειδητά με κατεύθυνση να καταστεί η Kritomeli κυψέλη ανάπτυξης και εκπροσώπησης των γνήσια παραγόμενων μελισσοκομικών προϊόντων της Κρήτης σε Ελλάδα και Εξωτερικό.